woensdag 27 september 2006

De zomer is voorbij!

Aan het weer is het nog niet te merken, maar aan de drukte wel: de zomer is voorbij! Vorige week ben ik op bezoek geweest bij welzijnsinstelling Knooppunt Kralingen om kennis te maken met het jongerenwerk. Ik heb uitleg gekregen over de methodieken waarmee zij werken en het bezoek werd afgesloten met een bezoek aan een buurthuis.
Eveneens een heugelijk feit was de ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst met voetbalclub Excelsior en de Johan Cruyff-foundation. Samen met hen gaan we er voor zorgen dat er dit najaar een nieuw kunstgrasveld wordt aangelegd in de Esch.
Andere bezigheden waren een bezoek aan de ledenvergadering van de bewonersvereniging Kralingen-Oost (BKO) en een informatieavond over een ruimtelijke visie voor het gebied Boerengat-Buizengat. Afgelopen vrijdagochtend begon de dag met een vrijwilligersontbijt. Een groot aantal vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties uit Rotterdam werden op het stadhuis in het zonnetje gezet. Een goede zaak en meteen weer wat contacten opgedaan. Kortom volop bezigheid!